Saltimbocca med smørstekt spinat

Saltimbocca med smørstekt spinat

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Tradisjonell italiensk rett som smaker utrolig godt. Spekeskinke kombinert med skinkebiff og salvieblader - fristelser for norske ganer!

Fremgangsmåte

Bank skinkebiffene forsiktig flate med bredsiden av en kniv. Legg en skinkeskive og ett salvieblad på hver biff, fest med tannpirker.
Stek biffene på middels varme i 3 minutter på hver side. Kverne over pepper. Ta dem ut av stekepannen og hold dem varme under lokk.
Smelt smør i en kjele. Ta en hvitløksbåt på en gaffel og la den steke litt rundt i panna før du har i spinaten. Dette for å gi passe hvitløksmak. Damp spinaten i 2 minutter.
Kok opp hvitvin, og la den koke inn i 4-5 minutter. Pisk in 1-2 ss smør i vinsausen og smak til med salt og pepper.
Server saltimbocca med dampet spinat, vinsaus og godt brød til.