Ingredienser
Tradisjonell italiensk rett som smaker utrolig godt. Spekeskinke kombinert med skinkebiff og salvieblader - fristelser for norske ganer!
Fremgangsmåte
-
Bank skinkebiffene forsiktig flate med bredsiden av en kniv. Legg en skinkeskive og ett salvieblad på hver biff, fest med tannpirker.
-
Stek biffene på middels varme i 3 minutter på hver side. Kverne over pepper. Ta dem ut av stekepannen og hold dem varme under lokk.
-
Smelt smør i en kjele. Ta en hvitløksbåt på en gaffel og la den steke litt rundt i panna før du har i spinaten. Dette for å gi passe hvitløksmak. Damp spinaten i 2 minutter.
-
Kok opp hvitvin, og la den koke inn i 4-5 minutter. Pisk in 1-2 ss smør i vinsausen og smak til med salt og pepper.
-
Server saltimbocca med dampet spinat, vinsaus og godt brød til.