Sommerkoteletter med nudelsalat
En smakfull nudelsalat med wokgrønnsaker og østerssaus setter et asiatisk preg på kotelettmiddagen. Hvis været tillater det, kan kotelettene gjerne grilles!
20-40 min
Enkel
Tips!
Ønsker du å grille kotelettene? Sommerkotelettene kan grilles på direkte varme i 2–3 minutter på hver side. Grill kotelettene videre på indirekte varme til de er gjennomstekte.
Slik gjør du
- 1Varm opp en stekepanne med olivenolje. Stek sommerkotelettene i ca. 5 minutter på hver side. Legg kotelettene til side.
- 2Tilbered eggnudlene etter anvisning på pakken og sil fra vannet.
- 3Kutt rødløk, chili og ingefær i fine strimler. Fres rødløk, wokmix og woksaus i stekepannen i 5 minutter. Tilsett chili, ingefær og nudler. Bland det godt sammen. Topp med korianderblader.
- 4Server sommerkotelettene med nudelsalaten.
- 1