Biffsalat

Han vil ha biff, hun vil ha salat. Her er løsningen på det klassiske problemet!

20 min
Enkel
Biffsalat

Slik gjør du

    1. 1
      Kok opp vann i en kjele, og ha i litt salt. Skrell asparges og ha dem i vannet sammen med sukkererter. Kok i 2–3 minutter, slå av kokevannet og avkjøl grønnsakene raskt i iskaldt vann.
    2. 2
      Rens løk, og skjær den i tynne skiver. Del cherrytomat i to og fetaost i terninger.
    3. 3
      Skjær kjøttet i tynne strimler dersom det ikke er ferdigstrimlet. Stek biffstrimlene i flere omganger i en varm panne med litt olje. Krydre med salt og pepper.
    4. 4
      Del avokado i to, ta ut steinen med en skje, og ta av skallet. Kutt opp i passe store biter.
    5. 5
      Anrett biffsalaten som du vil - på et stort serveringsfat eller legg opp en tallerken til hver porsjon. Ha over dressing rett før servering.