Spareribs og porkwings med coleslaw og maiskolber
Fyr opp grillen og inviter en god nabo. Denne retten blir en sikker vinner!
20-40 min
Enkel
Tips!
Hvis du ikke ønsker å benytte grill, kan du varme spareribs og porkwings i stekeovnen ved 200 ºC i 15 minutter. Pensle porkwingsene med marinaden, og stek videre i ca. 5 minutter. Maiskolbene kan eventuelt varmes i en kjele med kokende vann i ca. 5 minutter.
Slik gjør du
- 1Start med å lage coleslaw: Rens og skjær kål og gulrøtter i tynne strimler, eller riv grovt på et rivjern. Visp sammen majones, crème fraîche, ingefær, lime og sukker. Smak til med salt og bland dressingen sammen med kål og gulrøtter.
- 2Grill maiskolber, spareribs og porkwings over høy varme i ca. 15 minutter. Etter 10 minutter pensles porkwings med halvparten av marinaden som følger med i pakken, grill videre i 5 minutter.
- 3Legg kjøttet og maiskolbene over på et fat eller en fjøl, og dryss over hakket vårløk eller urter.
- 4Server spareribs og porkwings med coleslaw, bbq-saus og resten av marinaden fra porkwings ved siden av.
- 1