Spareribs og porkwings med coleslaw og maiskolber

Fyr opp grillen og inviter en god nabo. Denne retten blir en sikker vinner!

20-40 min
Enkel
Spareribs og porkwings med coleslaw og maiskolber
Tips!

Hvis du ikke ønsker å benytte grill, kan du varme spareribs og porkwings i stekeovnen ved 200 ºC i 15 minutter. Pensle porkwingsene med marinaden, og stek videre i ca. 5 minutter. Maiskolbene kan eventuelt varmes i en kjele med kokende vann i ca. 5 minutter.

Slik gjør du

    1. 1
      Start med å lage coleslaw: Rens og skjær kål og gulrøtter i tynne strimler, eller riv grovt på et rivjern. Visp sammen majones, crème fraîche, ingefær, lime og sukker. Smak til med salt og bland dressingen sammen med kål og gulrøtter.
    2. 2
      Grill maiskolber, spareribs og porkwings over høy varme i ca. 15 minutter. Etter 10 minutter pensles porkwings med halvparten av marinaden som følger med i pakken, grill videre i 5 minutter.
    3. 3
      Legg kjøttet og maiskolbene over på et fat eller en fjøl, og dryss over hakket vårløk eller urter.
    4. 4
      Server spareribs og porkwings med coleslaw, bbq-saus og resten av marinaden fra porkwings ved siden av.