Ingredienser
Pytt i panne er kjapt og enkelt å tilberede, og kan varieres i det uendelige. Bruk gjerne de grønnsakene du har.
Fremgangsmåte
-
Fordel potetbåtene i en ildfast form og stek dem i ovnen etter anvisning på pakken.
-
Kutt kalkunkorv, løk og gulrøtter i ca. ½ cm tykke, litt lange strimler. Del brokkolien i passelige buketter.
-
Varm en stekepanne med olivenolje og stek kalkunkorven til den er gyllen. Ta korven ut av stekepannen og hold den varm. Stek grønnsakene i stekepannen til de har fått fin farge, i ca. 3 minutter.
-
Tilsett krydderet og bland det godt med grønnsakene. Vend forsiktig inn de stekte potetbåtene. Bland i buljong og chillisaus, og la det småkoke i 2 minutter. Smak eventuelt til med salt og pepper.
-
Anrett kalkunkorv på en seng av grønnsaker. Dryss over finhakket persillen rett før servering.