Pølser med topping

Alle elsker pølser! Kanskje sommeren er tiden for å finne en ny favoritt? Uansett hvilken pølse du velger så er det lov å leke seg litt med toppingen.

20 min
Enkel
Pølser med topping
Tips!

Har du pølser og grønnsaker til overs? Se oppskrift på
Fargerike pølsespyd.

Slik gjør du

    1. 1
      Skjær noen pene skrå snitt i pølsene, da unngår du at de sprekker.
    2. 2
      Grill pølsene til de er gylne og fine. Du kan også steke pølsene i en grillpanne eller en vanlig stekepanne.
      Varm pølsebrødene på grillen eller i ovnen.
    3. 3
      Topp pølsene med din favorittopping.
  1. Limemarinert rødløk

    1. 1
      Rens og skjær rødløk i tynne skiver. Bland rødløken godt sammen med limesaft, sukker og en klype salt. La rødløken marinere i minst 10 minutter.
  2. Mangosalsa

    1. 1
      Rens og skjær mangoen i terninger. Finhakk eller finsnitt rødløk og chili. Bland alt sammen og tilsett limesaft og hakket koriander etter smak.
  3. Tomatsalsa

    1. 1
      Del tomatene og skrap ut det meste av den bløte kjernen. Skjær tomatkjøttet i små biter. Skrell og finhakk løken, og finsnitt chilien. Bland sammen tomater, chili og løk. Smak til med limesaft, salt og en god klype sukker. Rør inn hakket koriander.