Pølser med topping
Alle elsker pølser! Kanskje sommeren er tiden for å finne en ny favoritt? Uansett hvilken pølse du velger så er det lov å leke seg litt med toppingen.
20 min
Enkel
Tips!
Har du pølser og grønnsaker til overs? Se oppskrift på
Fargerike pølsespyd.
Slik gjør du
- 1Skjær noen pene skrå snitt i pølsene, da unngår du at de sprekker.
- 2Grill pølsene til de er gylne og fine. Du kan også steke pølsene i en grillpanne eller en vanlig stekepanne.
Varm pølsebrødene på grillen eller i ovnen. - 3Topp pølsene med din favorittopping.
- 1
Limemarinert rødløk
- 1Rens og skjær rødløk i tynne skiver. Bland rødløken godt sammen med limesaft, sukker og en klype salt. La rødløken marinere i minst 10 minutter.
- 1
Mangosalsa
- 1Rens og skjær mangoen i terninger. Finhakk eller finsnitt rødløk og chili. Bland alt sammen og tilsett limesaft og hakket koriander etter smak.
- 1
Tomatsalsa
- 1Del tomatene og skrap ut det meste av den bløte kjernen. Skjær tomatkjøttet i små biter. Skrell og finhakk løken, og finsnitt chilien. Bland sammen tomater, chili og løk. Smak til med limesaft, salt og en god klype sukker. Rør inn hakket koriander.
- 1