Topping til pølser
Pølser trenger ikke å være kjedelig. Her er tipsene for å virkelig pimpe opp pølsebordet.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
Ruccolapesto med pinjekjerner:
- 1Stek pinjekjernene i en tørr stekepanne til de får et gyllent utseende. Avkjøl.
Ha alt i en blender/foodprosessor og spe på med olivenolje til alt er kjørt godt sammen.
Om den blir for tyktflytende anbefales litt mer olivenolje. Ha over i lufttett glass. - 2PS! Om du fyller på med mer olivenolje på toppen av pestoen kan den stå i kjøleskapet oppimot et år.
- 1
Enkel mango og tomatsalsa med sesamfrø:
- 1Finhakk mangoen til terninger. Del tomatene i små terninger og vend alt sammen med sesamfrø. Anrett på pølsene. Tilsett gjerne saften fra en halv lime om du ønsker mer syre.
- 1
Pepperavokado med sylteagurk:
- 1Skjær opp og mos avokadoen med en gaffel. Tilsett limesaften og pepper. Finhakk sylteagurk og bland i. Grovhakk korianderen og bland i. Ved servering topp gjerne med mer pepper og koriander om ønskelig.
- 1
Limemarinert rødløk med chilliflakes:
- 1Skjær rødløken i tynne skiver, bruk gjerne en mandolin eller ostehøvel for fint resultat. Legg de i en boks og press ut saften fra fire lime. Strø over sukkeret og chili flakes. Sett kaldt i minimum 20 minutter før servering.
- 2Tips! Godt tilbehør til hamburgere finner du her.
- 1