Pølsegrateng med blomkål og bacon

En utsøkt kombinasjon, gratinert med deilig ost.
En rett som er fin hvis man også har igjen rester av pølser og grønnsaker.

20-40 min
Enkel
Pølsegrateng med blomkål og bacon
Tips!

Dette er en rett som passer ytterlig til restemat. Bruk det du har av pølser og grønnsaker.

Slik gjør du

    1. 1
      Kok pastaen etter anvisning på pakken.
    2. 2
      Vask og rens blomkålen, og del den i små terninger. Damp blomkålen i kokende vann i 5 minutter. Kutt bacon i terninger og fres det i en stekepanne til baconet er sprøtt.
    3. 3
      Kutt wienerpølsene i skiver. Bland majones, rømme, pølse, bacon, blomkål og pasta i en smurt ildfast form. Dryss over revet ost og stek retten i stekeovnen i 30 minutter på 180 °C.