Pitapizza med pestosaus og kjøttboller

Lyst på en kosemiddag du kan lage i en fei? Bruk ferdige pitabrød som pizzabunn, og topp med det du måtte ønske! Her har vi brukt kjøttboller, pesto, tomater og skivede oliven.

20 min
Enkel
Pitapizza med pestosaus og kjøttboller

Slik gjør du

    1. 1
      Varm ovnen til 220 grader. Stek kjøttbollene gylne i en stekepanne. Legg pitabrødene over på et stekebrett med bakepapir.
    2. 2
      Rør sammen pesto og rømme, fordel blandingen jevnt utover pita­brødene. Dryss over osten, og fordel kjøttboller, delte tomater og skivede olivener. Legg noen basilikumblader her og der og stek pita­pizzaene midt i ovnen til de er gylne, ca. 10 minutter.
    3. 3
      Bland rucculasalat sammen med noen dråper sitronsaft, noen dråper olivenolje og en klype salt. Topp pizzaene med salat og server.
    4. 4
      Denne retten inneholder ca. 200 g grønt.