Pitapizza med pestosaus og kjøttboller
Lyst på en kosemiddag du kan lage i en fei? Bruk ferdige pitabrød som pizzabunn, og topp med det du måtte ønske! Her har vi brukt kjøttboller, pesto, tomater og skivede oliven.
20 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Varm ovnen til 220 grader. Stek kjøttbollene gylne i en stekepanne. Legg pitabrødene over på et stekebrett med bakepapir.
- 2Rør sammen pesto og rømme, fordel blandingen jevnt utover pitabrødene. Dryss over osten, og fordel kjøttboller, delte tomater og skivede olivener. Legg noen basilikumblader her og der og stek pitapizzaene midt i ovnen til de er gylne, ca. 10 minutter.
- 3Bland rucculasalat sammen med noen dråper sitronsaft, noen dråper olivenolje og en klype salt. Topp pizzaene med salat og server.
- 4Denne retten inneholder ca. 200 g grønt.
- 1