Pitabrød med karbonade og fetasalat

Pitabrød med karbonade og fetasalat

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Smakfulle pitabrød fylt med saftige karbonader, frisk fetasalat og en deilig chilirømme er utrolig enkelt å lage og garantert en hit!

Fremgangsmåte

Kutt grønnsakene i ca. 1 cm store terninger.
Varm opp en stekepanne med olje. Stek karbonadene til de er gjennomvarme. Ta de stekte karbonadene ut av pannen og hold dem varme frem til servering.
Sil oljen fra osten over i stekepannen og fres grønnsakene i oljen i ca. 1 minutt på høy temperatur. La grønnsakene avkjøle i rom­temperatur frem til servering.
Bland sammen chillisaus og rømme, og smak til med hvitløkspulver, salt og pepper.
Stek pitabrødene i stekeovnen etter anvisning på pakken.
Fyll pitabrødene med karbonade, crispisalat, chillirømme, de lune grønnsakene og Apetina-osten.