Ingredienser
Smakfulle pitabrød fylt med saftige karbonader, frisk fetasalat og en deilig chilirømme er utrolig enkelt å lage og garantert en hit!
Fremgangsmåte
-
Kutt grønnsakene i ca. 1 cm store terninger.
-
Varm opp en stekepanne med olje. Stek karbonadene til de er gjennomvarme. Ta de stekte karbonadene ut av pannen og hold dem varme frem til servering.
-
Sil oljen fra osten over i stekepannen og fres grønnsakene i oljen i ca. 1 minutt på høy temperatur. La grønnsakene avkjøle i romtemperatur frem til servering.
-
Bland sammen chillisaus og rømme, og smak til med hvitløkspulver, salt og pepper.
-
Stek pitabrødene i stekeovnen etter anvisning på pakken.
-
Fyll pitabrødene med karbonade, crispisalat, chillirømme, de lune grønnsakene og Apetina-osten.