Pitabrød med karbonade, løk og ostekrem

Pitabrød med karbonade, løk og ostekrem

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Enkel og raskt rett som kan lages både til middag eller som kveldskos.

Fremgangsmåte

Skjær løken i ringer og stek den myk i smør på middels varme.
Legg karbonadene på et bakepapirkledd stekebrett. Varm dem i forvarmet ovn på 200 °C i ca. 15 minutter.
Varm pitabrødene sammen med karbonadene de siste fem minuttene.
Kutt opp hjertesalaten, men behold 8 store blader hele og bruk dem som «skål» til salaten. Fordel oppkuttet salat i de hele bladene, og topp med oppdelt fersken, agurk og eple og litt saft fra fersken.
Bland kremost med sitronsaft, skall og urter. Topp kremen med grovhakkede mandler og olivenolje.
Del pitabrødene i to og fyll med ostekrem, karbonade og løk.
Salaten serveres som tilbehør.