Vegetarlasagne

En deilig vegetarlasagne som metter godt! Spice den gjerne opp med dine favorittkrydder. Og hvis du vil, tilsett gjerne litt parmesan i bechamelsausen!

40-60 min
Middels
Vegetarlasagne

Slik gjør du

    1. 1
      Sett ovnen på 200 ℃.
    2. 2
      Hakk løk, stangselleri, rødløk og hvitløk. Brunes i smør i en stekepanne.
    3. 3
      Skrell og rasp gulrøtter, tilsett i stekepannen la surre til alt er blankt og fint.
    4. 4
      Tilsett bønner, hakkede tomater, tomatpuré og krydder og la det koke i ca. 7-8 minutter.
    5. 5
      Saus: Lag bechamel ved å smelte smør i en kjele. Tilsett hvetemel og spe på med melk til du får en passe tykk saus. Tilsett hvit pepper, litt salt og til slutt osten i bechamelsausen. Rør godt og trekk av varmen.
    6. 6
      Smør en ildfast form i medium størrelse. Begynn med pastaplater og legg bechamel, tomatsaus og plater lagvis. Avslutt med pastaplater og topp med revet mozzarella.
    7. 7
      Stek lasagnen i ovnen i ca. 20-25 minutter.
    8. 8
      Serveres med en frisk salat. Bon apetitt.
    9. 9
      Vinneroppskrift i Jokers oppskriftskonkurranse i september.