Tagliatelle med ertepesto

En grønn ertepesto med parmesan gir smak til denne deilige vegetarretten!

20 min
Enkel
Tagliatelle med ertepesto

Slik gjør du

    1. 1
      Rist solsikkekjernene i et par minutter i en tørr, varm panne.
    2. 2
      Riv parmesan og grovhakk hvitløksfeddet.
    3. 3
      Ha erter, solsikkekjerner, hvitløk, parmesan, persille, sitronsaft og olivenolje i en foodprosessor. Har du ikke foodprosessor kan du ha alt i en bolle og bruke en stavmikser.
    4. 4
      Kjør til du får en grov pesto. Ha eventuelt i litt vann for en «løsere» pesto. Smak til med salt og pepper.
    5. 5
      Tilbered pastaen etter anvisning på pakken.
    6. 6
      Server tagliatelle med ertepesto, og topp med finhakket persille og ekstra parmesan.