Pasta med kjøttboller og gratinerte rundstykker

Pasta til middag skuffer aldri! Kombiner med saftige kjøttboller og gratinerte rundstykker for en rask, smakfull og mettende hverdagsrett.

20-40 min
Enkel
Pasta med kjøttboller og gratinerte rundstykker

Slik gjør du

    1. 1
      Varm ovnen til 200 grader.
    2. 2
      Fres baconet sprøtt og gyllent. Tilsett hvitløk og tomater og la det hele småkoke/surre i ca. 10 minutter. Tilsett ertene og krydre med salt og pepper.
    3. 3
      Kok pastaen «al dente».
    4. 4
      Del rundstykkene i to og legg de over på et stekebrett med bake­papir. Dryss over et jevnt lag med ost og gratiner rundstykkene under grill i ovn i 5-10 minutter, til osten er gyllen.
    5. 5
      Stek kjøttbollene, ha de over i «tomatsausen» og dryss over
      hakkede urter.
    6. 6
      Serveres med nykokt pasta og gratinerte rundstykker.
    7. 7
      Denne retten inneholder ca. 500 g grønt.