Pasta med kjøttboller og gratinerte rundstykker
Pasta til middag skuffer aldri! Kombiner med saftige kjøttboller og gratinerte rundstykker for en rask, smakfull og mettende hverdagsrett.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Varm ovnen til 200 grader.
- 2Fres baconet sprøtt og gyllent. Tilsett hvitløk og tomater og la det hele småkoke/surre i ca. 10 minutter. Tilsett ertene og krydre med salt og pepper.
- 3Kok pastaen «al dente».
- 4Del rundstykkene i to og legg de over på et stekebrett med bakepapir. Dryss over et jevnt lag med ost og gratiner rundstykkene under grill i ovn i 5-10 minutter, til osten er gyllen.
- 5Stek kjøttbollene, ha de over i «tomatsausen» og dryss over
hakkede urter. - 6Serveres med nykokt pasta og gratinerte rundstykker.
- 7Denne retten inneholder ca. 500 g grønt.
- 1