Carbonara med strimlet svinebiff

Lag en ny vri på carbonara ved å tilsette svinekjøtt i strimler. Denne smakfulle retten er mettende og tar kort tid å tilberede.

20-40 min
Enkel
Carbonara med strimlet svinebiff

Slik gjør du

    1. 1
      Kutt baconet i tynne strimler og stek det i olje i en varm stekepanne, til baconet er nesten sprøtt. Ha i strimlet svinebiff og stek videre til kjøttet har fått en fin stekeskorpe. Tilsett løk, hvitløk og erter, og la det frese på lav varme til løken er lett gyllen.
    2. 2
      Kok pasta etter anvisning på pakken. Behold ca. 1 dl av vannet når du siler fra kokevannet.
    3. 3
      Ha pastaen tilbake i kjelen sammen med kokevannet. Bland inn kjøttet, løken og ertene, og vend inn eggeplommene, finhakket persille og parmesan. Smak til med salt og pepper.
    4. 4
      Server pastaen med en gang, dryss gjerne litt mer parmesan over retten ved servering. Ferske rundstykker passer godt til carbonara.