Pasta med kjøttboller og gratinerte rundstykker

Pasta med kjøttboller og gratinerte rundstykker

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Pasta til middag skuffer aldri! Kombiner med saftige kjøttboller og gratinerte rundstykker for en rask, smakfull og mettende hverdagsrett.

Fremgangsmåte

Varm ovnen til 200 grader.
Fres baconet sprøtt og gyllent. Tilsett hvitløk og tomater og la det hele småkoke/surre i ca. 10 minutter. Tilsett ertene og krydre med salt og pepper.
Kok pastaen «al dente».
Del rundstykkene i to og legg de over på et stekebrett med bake­papir. Dryss over et jevnt lag med ost og gratiner rundstykkene under grill i ovn i 5-10 minutter, til osten er gyllen.
Stek kjøttbollene, ha de over i «tomatsausen» og dryss over hakkede urter.
Serveres med nykokt pasta og gratinerte rundstykker.
Denne retten inneholder ca. 500 g grønt.