Pytt i panne i pannekaker

Middagspannekaker fylt med pytt i panne og toppet med speilegg, er perfekt når du ønsker en rask, enkel og mettende middag.

20-40 min
Enkel
Pytt i panne i pannekaker
Tips!

Server gjerne med syltede rødbeter til.

Slik gjør du

    1. 1
      Bland pannekakemiksen med vann og visp det sammen til en jevn røre. Smelt smør eller margarin i en varm stekepanne og stek pannekakene. Hold dem varme frem til de skal serveres.
    2. 2
      Ha litt nøytral olje i stekepannen og ha i pytt i panne-posen. Stek på middels til høy varme i 5–7 minutter, rør om underveis.
    3. 3
      Stek eggene til hviten er gjennomstekt, men plommen fortsatt er rennende.
    4. 4
      Legg noen skjeer med pytt i panne på hver av pannekakene, og server med speilegg på toppen.