Ingredienser
Laks på grillen er både enkelt og smakfullt. Med grillede grønnsaker til får du et sunt og fargerikt måltid.
Fremgangsmåte
-
Rør sammen ingrediensene til urtesausen. Smak til med salt og pepper.
-
Krydre laksen med salt og pepper. Sett aluminiumsformen med laks i forvarmet ovn på 200 °C og stek i ca. 15 minutter.
-
Server laksen med grillede grønnsaker og urtesaus, og med sitronskiver ved siden av.
- Grillgrønnsaker:
-
Del squash og sjampinjong i skiver. Skjær løken i båter. Rens paprikaen og del den store biter.
-
Ha alle grønnsakene i en aluminiumsform. Dryss over finhakkede urter og krydre med salt og pepper. Hell over litt olivenolje og bland grønnsakene godt.
-
Sett aluminiumsformen på grillen og grill i 12–15 minutter under lokk. Snu grønnsakene underveis.