Ingredienser
Herlige muffins med eple og kanel passer perfekt til høstkosen. Disse muffinsene er laget med muffinsmiks som gjør det enkelt å bake noe
godt på kort tid.
Fremgangsmåte
-
Forvarm stekeovnen til 200 °C (eller 190 °C varmluft).
-
Skrell eplene, ta ut kjernen, og del eplene i terninger på ca. 0,5 cm. Legg epleterningene i en skål, bland dem med brunt sukker og kanel, og la de stå og trekke i ca. 15 minutter.
-
Bland muffinsposen med vann og smeltet smør/margarin eller olje. Rør det sammen til en jevn røre.
-
Fordel røren i 25 små eller 18 store muffinsformer. Formene skal være halvfulle. Topp hver muffins med eplene.
-
Stek muffinsene midt i stekeovnen i 15–20 minutter. Avkjøl muffinsene på rist når de er ferdig stekt.