Gulrotmuffins
Gulrotmuffins er klassisk og kjempegodt! Her er de toppet med en enkel melisglasur og mandler for litt crunch.
20-40 min
Enkel
Tips!
Bruker du små muffinsformer får du flere muffins av røra.
Slik gjør du
- 1Sett ovnen på 200 grader.
- 2Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland de tørre ingrediensene og sikt i eggedosisen. Tilsett revet gulrot og smeltet smør og vend alt inn i røra.
- 3Fordel muffinsformer utover et stekebrett, og fyll formene 2/3 fulle.
- 4Stek i ovnen i ca. 15 minutter. Bruk en kakepinne til å sjekke om de er ferdig. La muffinsene avkjøle seg før du lager glasuren.
- 5Bland melis, vann og sitronsaft til du får ønsket konsistens på glasuren. Fordel glasur på muffinsene og topp med litt revet gulrot og hakkede mandler.
- 1