Gulrotmuffins

Gulrotmuffins er klassisk og kjempegodt! Her er de toppet med en enkel melisglasur og mandler for litt crunch.

20-40 min
Enkel
Gulrotmuffins
Tips!

Bruker du små muffinsformer får du flere muffins av røra.

Slik gjør du

    1. 1
      Sett ovnen på 200 grader.
    2. 2
      Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland de tørre ingrediensene og sikt i eggedosisen. Tilsett revet gulrot og smeltet smør og vend alt inn i røra.
    3. 3
      Fordel muffinsformer utover et stekebrett, og fyll formene 2/3 fulle.
    4. 4
      Stek i ovnen i ca. 15 minutter. Bruk en kakepinne til å sjekke om de er ferdig. La muffinsene avkjøle seg før du lager glasuren.
    5. 5
      Bland melis, vann og sitronsaft til du får ønsket konsistens på glasuren. Fordel glasur på muffinsene og topp med litt revet gulrot og hakkede mandler.