Minestronesuppe med kjøttboller

Minestronesuppe med kjøttboller

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Denne hjertevarmende klassikeren fra Italia er full av smak og god næring!

Fremgangsmåte

Del squashen i passelige terninger. Finhakk løk og hvitløk. Kutt gulrot og stangselleri i små terninger.
Ha litt olivenolje i en gryte. Stek løken blank på middels temperatur. Ha i gulrot, selleri og hvitløk, og la det steke litt til. Tilsett squash, hakkede tomater, tomatpuré, kyllingbuljong og tørkede urter. Kok opp og la suppen småkoke i ca. 40 minutter. Tilsett mer vann dersom du synes at suppen er for tykk.
Stek kjøttbollene etter anvisning på pakken. Ha kjøttbollene og makaroni i suppen, og la det koke videre til makaronien er ferdig kokt.
Tilsett friske urter og erter mot slutten av koketiden, og smak til med salt og pepper.
Topp suppen med enda mer friske urter og revet parmesan. Server med godt brød og urtesmør til.