Meksikanske koteletter med avokadosalat

Meksikanske koteletter med avokadosalat

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Hva med å prøve en ny vri på kotelettene? Med tacokrydder og avokadosalat blir kotelettmiddagen både spennende og full av smak.

Fremgangsmåte

Bland tacokrydderet med olivenolje, og pensle kotelettene på begge sider med olje.
Skjær isbergsalaten i tynne strimler. Del tomatene i to og fjern frøene. Del agurken i to på langs og skrap ut frøene med en liten skje. Kutt tomater, agurk og avokado i passelige terninger, og bland det med sitronsaft og litt olivenolje. Smak til med salt og pepper.
Stek kotelettene i olje i en varm stekepanne i ca. 5 minutter på hver side, til de er gylne og gjennomstekte.
Server kotelettene med avokadosalaten og nachochips til.