Ingredienser
Her får du en litt annerledes versjon av julens smaker. Server en frisk og kremet coleslaw til medisterkakene. Pannestekte småpoteter er perfekt tilbehør til denne retten, og her kan du gjerne bruke poteter som var igjen fra gårsdagens middag.
Fremgangsmåte
-
Rens og skjær grønnsakene og eplet i tynne strimler.
-
Visp sammen yoghurt, sitronsaft, olivenolje og honning. Smak til med salt og pepper og bland dressingen med grønnsakene. La gjerne coleslawen stå å trekke i ca. en halvtime før servering.
-
Del potetene i to og stek dem i smør i en stekepanne på middels varme. Senk temperaturen når potetene har fått en fin stekeskorpe, og stek videre i ca. 15 minutter til potetene er møre.
-
Stek medisterkakene i en varm stekepanne.
-
Server medisterkakene med coleslaw og stekte småpoteter. Pynt gjerne med friske urter.