Medisterkaker med coleslaw

Medisterkaker med coleslaw

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Her får du en litt annerledes versjon av julens smaker. Server en frisk og kremet coleslaw til medisterkakene. Pannestekte småpoteter er perfekt tilbehør til denne retten, og her kan du gjerne bruke poteter som var igjen fra gårsdagens middag.

Fremgangsmåte

Rens og skjær grønnsakene og eplet i tynne strimler.
Visp sammen yoghurt, sitronsaft, olivenolje og honning. Smak til med salt og pepper og bland dressingen med grønnsakene. La gjerne coleslawen stå å trekke i ca. en halvtime før servering.
Del potetene i to og stek dem i smør i en stekepanne på middels varme. Senk temperaturen når potetene har fått en fin stekeskorpe, og stek videre i ca. 15 minutter til potetene er møre.
Stek medisterkakene i en varm stekepanne.
Server medisterkakene med coleslaw og stekte småpoteter. Pynt gjerne med friske urter.

Tips:

Bruk gjerne kokte poteter som er igjen fra gårsdagens middag. Brun da potetene lett i en panne på middels varme med litt smør.