Ingredienser
Grillskiver er enkel grillmat å gjøre i stand, og du kan bruke både grillskiver av kalkun, svin eller lam. Her har vi også gjort i stand enkel tilbehør.
Fremgangsmåte
-
Ta kjøttet ut av kjøleskapet minst 30 minutter før steking, da rekker det å bli romtemperert slik at det blir jevnere stekt.
-
Skivene grilles i ca. 5–7 minutter på hver side. Ikke snu skivene før de har fått stekeskorpe, da beholder du den deilige kjøttsaften inne i kjøttet. Grillskivene kan også stekes i panne.
-
Del hvitløken på tvers av båtene og vend i olje. Krydre med salt og pepper og legg med snittflaten på grillen. Grill den i ca. 15 minutter til hvitløksbåtene er blitt møre og trykkes lett ut.
-
Legg hele cherrytomater og asparges på grillen sammen med kjøttet, snu grønnsakene ofte.
-
Tre de kokte potetene på spyd og grill til potetene er gylne.
-
Server grillskivene med tilbehøret, gjerne med aioli og focaccia til.