Makaronigrateng med kjøttkaker

Makaronigrateng med kjøttkaker

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Barna vil elske denne makaronigratengen som er inspirert av klassikeren mac 'n cheese. En frisk grønn salat gjør seg godt som tilbehør til retten.

Fremgangsmåte

Forvarm stekeovnen til 180 °C.
Kok makaroni etter anvisning på pakken.
Del kjøttkakene i mindre biter og bland dem med revet ost, rømme, majones, ketchup, hakket gressløk, knuste grønnsakbuljongterninger, salt og pepper. Bland til slutt i kokt makaroni.
Smør en ildfast form med flytende Melange. Fordel blandingen jevnt i formen, og dryss over revet ost og grillkrydder. Dekk formen med aluminimumsfolie og stek den i stekeovnen i 20 minutter.
Bland sammen ingrediensene til sidesalaten.
Topp den ferdigstekte makaronigratengen med gressløk, og server den med sidesalaten til.