Lun rosenkålsalat med ingefær, kalkun og tørket frukt

Lun rosenkålsalat med ingefær, kalkun og tørket frukt

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Dette er en perfekt salat hvor du får brukt opp noen av julens rester.

Fremgangsmåte

Skjær baconet i biter og stek det sprøtt i en stekepanne. Legg baconet på et fat og tørk fettet av pannen.
Rens og skjær rosenkålen i tynne skiver eller smale båter.
Finhakk hvitløk og riv ingefæren.
Tilsett en klunk med olje i stekepannen og stek rosenkålen gyllen og knapt mør over høy varme.
Tilsett ingefær, hvitløk og kalkunkjøtt underveis i stekingen og krydre med salt og pepper.
Trekk pannen vekk fra varmen og bland inn bacon, hakkede mandler, tørket frukt, granateplekjerner og urter. Server salaten med en gang.