Stekt laks med parmesan
Laks kan tilberedes på mange forskjellige måter. Denne lakseretten med ratatouille og parmesankrem er en smaksrik kombinasjon som passer fint når du skal invitere gjester.
40-60 min
Middels
Slik gjør du
- 1Skjær laksefileten i serveringsstykker, dryss lett med salt og stek dem gylne i olje, ca. 2 minutter på hver side.
- 1
Ratatouille:
- 1Finhakk sjalottløk og hvitløk, og skjær de andre grønnsakene i små terninger.
- 2Fres sjalottløk, hvitløk, hermetiske tomater og tomatpuré i olivenolje i 2-3 minutter.
- 3Skru ned varmen og la sausen surre i minimum 30 minutter.
- 4Rør inn grønnsakene og la koke i ca. 10 minutter.
- 1
Parmesankrem:
- 1Kok inn kremfløte til det halve.
- 2Rør inn revet parmesan så den smelter i fløten.
- 3Smak til med salt og pepper.
- 4Server laksen med ratatouille, parmesankrem og tapenade.
- 1