Laksebowl
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Skjær laksen i jevne skiver på skrå, ca. 2–3 cm tykke.
- 2Kok nudlene som beskrevet på pakken.
- 3Skrell og skjær gulrøttene i strimler, eller riv dem på et rivjern.
Rens og del mango og agurk i jevne biter. Rens og skjær avokadoen i tynne skiver, og finsnitt vårløken. - 4Rør sammen majones og chilisaus.
- 5Varm teriyakisausen i en kasserolle.
- 6Krydre lakseskivene lett med salt og pepper. Varm litt olje i en stekepanne og stek laksen over høy varme i ca. 1 minutt på
den ene siden. - 7Fordel nudler, gulrøtter, mango, agurk, avokado og vårløk i fire
dype skåler. Legg på laksen og drypp over en god skje med saus. Topp med chilimajones og dryss over sesamfrø. - 8MATPAKKETIPS: Laksesalat.
Bland restene etter middagen
med frisk grønn salat.
- 1