Laksebowl

20-40 min
Enkel
Laksebowl

Slik gjør du

    1. 1
      Skjær laksen i jevne skiver på skrå, ca. 2–3 cm tykke.
    2. 2
      Kok nudlene som beskrevet på pakken.
    3. 3
      Skrell og skjær gulrøttene i strimler, eller riv dem på et rivjern.
      Rens og del mango og agurk i jevne biter. Rens og skjær avokadoen i tynne skiver, og finsnitt vårløken.
    4. 4
      Rør sammen majones og chilisaus.
    5. 5
      Varm teriyakisausen i en kasserolle.
    6. 6
      Krydre lakseskivene lett med salt og pepper. Varm litt olje i en stekepanne og stek laksen over høy varme i ca. 1 minutt på
      den ene siden.
    7. 7
      Fordel nudler, gulrøtter, mango, agurk, avokado og vårløk i fire
      dype skåler. Legg på laksen og drypp over en god skje med saus. Topp med chilimajones og dryss over sesamfrø.
    8. 8
      MATPAKKETIPS: Laksesalat.
      Bland restene etter middagen
      med frisk grønn salat.
      MATPAKKETIPS: Laksesalat.
Bland restene etter middagen
med frisk grønn salat.