Ingredienser
Dette er smaken av norsk sommer, inspirert av litt fjernere himmelstrøk. Prøv kylling med asiatisk vri på grillen.
Fremgangsmåte
-
Start med å lage marinaden. Bland solsikkeolje, gurkemeie, salt og pepper.
-
Skjær kyllingfiletene i tynne biter og legg dem i marinaden. La kyllingen marinere i kjøleskapet i ca. 30 minutter.
-
Tre den marinerte kyllingen på grillspyd, og grill dem eller stek dem i en grillpanne.
-
Kok risen etter anvisning på pakken.
- Peanøttsaus
-
Kjør alle ingrediensene til peanøttsausen i en hurtigmikser til en grov og jevn saus.
- Mango- og chilisalsa
-
Skrell mangoen og skjær den i terninger. Del chilien i tynne skiver og bland den med mangoen. Tilsett olivenolje, limesaft og eventuelt balsamicoeddik, og smak til med salt, pepper og hakket koriander.