Ingredienser
Denne fargerike kyllingsalaten med couscous er ikke bare sunn, den smaker også nydelig og metter godt!
Fremgangsmåte
-
Kok couscous etter anvisning på pakken. Rens blomkålen og del den i små buketter. Del granateplet i to på tvers, og bank ut kjernene over en bolle. Ta bort det som eventuelt har fulgt med av den hvite hinnen og ta vare på den resterende saften fra granateplet.
-
Ha strimlet kyllingfilet i en varm stekepanne med i nøytral olje. Krydre med salt og pepper og stek til kyllingkjøttet er gyllent og gjennomstekt. Ha i blomkålen og stek den sammen med kyllingen i ca. 2 minutter.
-
Snitt rødløken i tynne skiver og mariner den i saften fra granateplet og litt salt.
-
Kjør hvitløk, sjalottløk og olivenolje til en glatt masse i en kjøkkenmaskin eller med en stavmikser.
-
Bland alle ingrediensene sammen og server salaten lun eller kald.