Ingredienser
Ferdiggrillede kyllingklubber og kyllinglår gjør både middagen og lunsjen enklere i sommer.
Fremgangsmåte
-
Start med å lage dressingen. Finnhakk gressløken og bland det med rømmen. Smak til med salt og pepper, og litt sitronsaft hvis ønskelig.
-
Tilbered kyllingklubber og -lår etter anvisning på pakken.
-
Skyll blomkålhodene og del dem i ca. 1½ cm tykke skiver. Behold gjerne bladene på.
-
Stek blomkålen i smør i noen minutter på hver side til skivene er møre. Dryss over litt frisk timian før servering.
-
Server sprø og saftige kyllinglår og kyllingklubber med blomkål, marinert rødløk og dressing til.
- marinert rødløk:
-
Rens rødløken og skjær den i tynne skiver. Bland rødløken godt sammen med limesaft, sukker og en klype salt. La rødløken marinere i minst 10 minutter.