Kyllingklubber og -lår med stekt blomkål

Kyllingklubber og -lår  med stekt blomkål

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Ferdiggrillede kyllingklubber og kyllinglår gjør både middagen og lunsjen enklere i sommer.

Fremgangsmåte

Start med å lage dressingen. Finnhakk gressløken og bland det med rømmen. Smak til med salt og pepper, og litt sitronsaft hvis ønskelig.
Tilbered kyllingklubber og -lår etter anvisning på pakken.
Skyll blomkålhodene og del dem i ca. 1½ cm tykke skiver. Behold gjerne bladene på.
Stek blomkålen i smør i noen minutter på hver side til skivene er møre. Dryss over litt frisk timian før servering.
Server sprø og saftige kyllinglår og kyllingklubber med blomkål, marinert rødløk og dressing til.
marinert rødløk:
Rens rødløken og skjær den i tynne skiver. Bland rødløken godt sammen med limesaft, sukker og en klype salt. La rødløken marinere i minst 10 minutter.