Vinge- & lårklubber med blåskimmelsaus

20 min
Enkel
Vinge- & lårklubber med blåskimmelsaus

Slik gjør du

  1. Blåskimmelsaus:

    1. 1
      Start med å lage blåskimmelsausen. Ha blåmuggost, crème fraîche, olje, sitronsaft og litt soyasaus en skål. Bruk en stavmikser til å blende alt sammen. Klipp til slutt i gressløk etter smak. Oppbevares i kjøleskapet til den skal serveres.
    2. 2
      Varm de ferdiggrillede vinge- eller lårklubbene i ovnen ved 180°C i ca. 10–15 minutter, eller på grillen til de er gjennomvarme og har fått en gyllen stekeskorpe. Hell Sticky Fingers Rowdy Rib BBQ over kyllingen rett før servering.
    3. 3
      Server med blåskimmelsaus ved siden av, og gjerne grillet plomme og potetsalat til.
    4. 4
      Server med blåskimmelsaus og grillet plomme ved siden av, og gjerne med potetsalat til.