Kyllingspyd med peanøttsaus og mangosalsa
Dette er smaken av norsk sommer, inspirert av litt fjernere himmelstrøk. Prøv kylling med asiatisk vri på grillen.
60+ min
Enkel
Tips!
Legg grillspyd av tre i vann ca. 20 minutter før bruk for å unngå at de tar fyr.
Slik gjør du
- 1Start med å lage marinaden. Bland solsikkeolje, gurkemeie, salt og pepper.
- 2Skjær kyllingfiletene i tynne biter og legg dem i marinaden. La kyllingen marinere i kjøleskapet i ca. 30 minutter.
- 3Tre den marinerte kyllingen på grillspyd, og grill dem eller stek dem i en grillpanne.
- 4Kok risen etter anvisning på pakken.
- 1
Peanøttsaus
- 1Kjør alle ingrediensene til peanøttsausen i en hurtigmikser til en grov og jevn saus.
- 1
Mango- og chilisalsa
- 1Skrell mangoen og skjær den i terninger. Del chilien i tynne skiver og bland den med mangoen. Tilsett olivenolje, limesaft og eventuelt balsamicoeddik, og smak til med salt, pepper og hakket koriander.
- 1