Kyllingspyd med peanøttsaus og mangosalsa

Dette er smaken av norsk sommer, inspirert av litt fjernere himmelstrøk. Prøv kylling med asiatisk vri på grillen.

60+ min
Enkel
Kyllingspyd  med peanøttsaus og mangosalsa
Tips!

Legg grillspyd av tre i vann ca. 20 minutter før bruk for å unngå at de tar fyr.

Slik gjør du

    1. 1
      Start med å lage marinaden. Bland solsikkeolje, gurkemeie, salt og pepper.
    2. 2
      Skjær kyllingfiletene i tynne biter og legg dem i marinaden. La kyllingen marinere i kjøleskapet i ca. 30 minutter.
    3. 3
      Tre den marinerte kyllingen på grillspyd, og grill dem eller stek dem i en grillpanne.
    4. 4
      Kok risen etter anvisning på pakken.
  1. Peanøttsaus

    1. 1
      Kjør alle ingrediensene til peanøttsausen i en hurtigmikser til en grov og jevn saus.Kjør alle ingrediensene til [peanøttsausen](recipe:0f898a22-e055-4e00-83fc-654afd9c0046) i en hurtigmikser til en grov og jevn saus.
  2. Mango- og chilisalsa

    1. 1
      Skrell mangoen og skjær den i terninger. Del chilien i tynne skiver og bland den med mangoen. Tilsett olivenolje, limesaft og eventuelt balsamicoeddik, og smak til med salt, pepper og hakket koriander.