Kyllingklubber med grønnsakstaver og blåskimmeldipp

En kjapp, enkel og god kyllingfavoritt!

20-40 min
Enkel
Kyllingklubber med grønnsakstaver og blåskimmeldipp

Slik gjør du

    1. 1
      Grill vingeklubbene eller lårklubbene til de er gjennomvarme og gylne. Kyllingklubbene kan eventuelt varmes i ovnen ved 200 ºC i ca. 15 minutter.
    2. 2
      Lag blåskimmeldippen ved å mose osten sammen med crème fraîche, mos med en gaffel eller en stavmikser. Tilsett sitron og smak til med en klype salt og litt pepper.
    3. 3
      Skjær gulrot, stangselleri, vårløk og agurk i fine staver.
    4. 4
      Dryss litt hakket persille over kyllingklubbene og server dem med blåskimmeldipp, grønnsaker i staver og chili- eller bbq-saus ved siden av.