Hjemmelagde kyllingkjøttboller med kremet pasta
Kremet pasta med kyllingkjøttboller er en uslåelig kombinasjon. Denne retten med hjemmelagde kjøttboller kan fort bli en ny favoritt!
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Finhakk hvitløk. Bland sammen kyllingkjøttdeig, hvitløk, parmesan, salt og pepper. Bruk hendene og rull små jevne boller. Det blir ca. 20 stk.
- 2Ha litt olje i en stekepanne. Stek kjøttbollene på middels varme i ca. 10–12 minutter, snu dem under steking. Legg kjøttbollene over på et fat når de er gylne og gjennomstekte.
- 3Lag kremsausen: Finhakk løk og hvitløk, og fres det i smør i ca. 3–4 minutter til løken er gyllen. Tilsett buljong og kremfløte, og la sausen få et oppkok.
- 4Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av kokevannet, men spar ca. ½ dl av vannet.
- 5Ha pastaen over i sausen og bland inn kjøttbollene. Spe med kokevannet fra pastaen. Smak til med finhakkede urter, salt, pepper og sitronsaft.
- 6Pynt gjerne med basilikumblader og server retten med en gang, gjerne med rundstykker eller brød til.
- 7Restemiddagstips: Og av og til blir det litt middag til overs. Da er det fint å kunne bruke restene i nye smakfulle retter. Lag Salat med kyllingkjøttboller av restene etter denne middagen.
- 1