Grillede kyllinglår med stuede gulrøtter

Grillede kyllinglår med stuede gulrøtter er en helt vanlig hverdagsrett som smaker godt og tilberedes på en enkel måte. Ingen fiksfakserier - bare god mat!

20-40 min
Enkel
Grillede kyllinglår med stuede gulrøtter
Tips!

Retten passer godt med kokte poteter til.

Slik gjør du

    1. 1
      Varm kyllinglårene i stekeovnen på 180 °C i ca. 15 minutter eller til de er gjennomvarme.
    2. 2
      Skrell gulrøttene og skjær dem i terninger. Kok gulrotbitene såvidt møre i lettsaltet vann og hell av vannet.
    3. 3
      Smelt smør i en gryte og tilsett hvetemel til blandingen slipper gryten. Spe med melk mens du rører og la sausen koke i minst 5 minutter. Smak til med salt, pepper og revet muskat. Vend inn gulrot og hakket persille.