Brokkolisalat med kyllingkjøttboller

Sprø brokkolisalat og saftige kyllingkjøttboller er en nydelig kombinasjon. Server gjerne med godt brød til.

20-40 min
Enkel
Brokkolisalat med kyllingkjøttboller
Tips!

Ha rester i matpakken!

Slik gjør du

    1. 1
      Start med å lage brokkolisalat. Rens brokkolien og del den i mindre buketter. Del purreløken i to på langs, vask den godt, og skjær den i skiver. Skrell eplene, fjern kjernen og kutt eplene i små terninger.
    2. 2
      Fres purreløk, eple og timian i en varm stekepanne med smør i 3 minutter. Legg det over i en bolle og bland det med brokkolibukettene. Bland majones med sukker og karripulver, og vend det sammen med grønnsakene. Smak til med salt og pepper.
    3. 3
      Brun kjøttbollene i smør i stekepannen til de er gylne på alle sidene.
    4. 4
      Server brokkolisalaten toppet med kyllingkjøttboller.