Kylling chop suey

Kylling chop suey

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Du har sikkert spist kylling chop suey på kinesisk restaurant. Hva med å lage den selv? Prøv vår enkle og smakfulle oppskrift.

Fremgangsmåte

Skjær kyllingkjøttet i strimler. Del løken i tynne båter, gulrøtter og vårløk i tynne skiver. Ha ingrediensene til sausen klar.
Vend kyllingstrimlene i maisstivelse og stek dem raskt i olje til de er gjennomstekt.
Ta kjøttet ut og fortsett med løk, gulrot og ingefær.
Ha kjøttet tilbake i pannen når grønnsakene er omtrent møre og tilsett de hermetiske wokgrønnsakene sammen med vårløk. Hell over hønsebuljong og kok opp.
Smak til med soyasaus, østerssas og eventuelt salt og pepper.
Server chop suey med jasminris.