Kremet kyllingpasta med bacon og spinat

Kremet kyllingpasta med bacon og spinat

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Kremet pasta med kyllingkjøttdeig, bacon og spinat er en rett hele familien kan like. Dryss over rikelig med vårløk for ekstra friskhet og farge.

Fremgangsmåte

Rør melange og mel sammen i en liten kasserolle. Spe med melk under omrøring og la sausen småkoke i 5-10 minutter. Skru av varmen og smelt inn osten. Smak til med salt, pepper og muskat.
Stek baconet sprøtt og gyllent i en stekepanne. Tilsett kjøttdeigen og stek videre til kjøttdeigen er gyllen og gjennomstekt - «hakk» den opp underveis i stekingen. Krydre med salt, pepper og en klype chili.
Kok spagettien «al dente». Hell av kokevannet og bland pastaen sammen med sausen rett før servering (spe ev. med litt av kokevannet hvis sausen virker veldig tykk, den skal være saftig).
Stikk hvitløksfeddet på en gaffel. Varm en stor stekepanne med litt olje. Tilsett spinaten og fres over høy varme mens du rører med hvitløks­gaffelen. Spinaten er klar i det den klapper sammen. Krydre lett med salt og pepper, og bland spinaten sammen med kjøttdeigen.
Server kremet pasta med kjøttdeig, bacon og spinat og et dryss med vårløk.
Denne retten inneholder ca. 300 g grønt.