Ingredienser
Prøv denne litt annerledes kotelettretten servert med fargerike grønnsaksspyd. Variere gjerne med andre grønnsaker du har for hånd.
Fremgangsmåte
-
Kok risen etter anvisning på pakken.
-
Stek kotelettene på høy varme i ca. 2 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper, og etterstek på svak varme i 8–10 minutter.
- Grønnsaksspyd:
-
Del opp grønnsakene og tre dem på grillspyd. Ta kotelettene ut av stekepannen, øk varmen og stek grønnsaksspydene noen minutter i sjyen fra kotelettene.
-
Server koteletter, ris og grønnsaksspyd med sweet chilisaus og soyasaus med finhakket koriander og chili.
-
RESTETIPS! Wok med svinekoteletter: Del rester av stekte koteletter i terninger. Kutt opp gul og rød paprika og squash. Du kan også bruke andre grønnsaker etter eget ønske. Wok kjøtt og grønnsaker sammen med kokt ris og krydder. Du kan også bruke en pose ferdig woksaus.