Ingredienser
Ta smaksløkene med på en kulinarisk reise til østen. Nakkekoteletter med stekte grønnsaker og ananas kan serveres til både hverdag og helg.
Fremgangsmåte
-
Kok ris etter anvisning på pakken.
-
Rens ananas, og skrell løk og hvitløk. Skrell eplene og fjern kjernen. Kutt ananas, løk, eple, paprika og brokkoli i passelige biter. Finhakk hvitløken.
-
Stek nakkekotelettene i olje i en stekepanne til de er gyllen-brun og gjennomstekt. Snu dem ofte under stekingen.
-
Tilbered grønnsakene i en annen stekepanne eller gryte i mellomtiden. Fres ananas, løk, hvitløk, eple, paprika og brokkoli i litt olje. Tilsett sukker og karripulver, og smak til med salt og pepper. Sett på lokk og la grønnsakene småkoke til brokkolien er mør.
-
Server nakkekotelettene med grønnsakene og ris. Litt hjertesalat og appelsin i biter passer godt til denne retten.