Koteletter med grønnsaker og ananas

Koteletter med grønnsaker og ananas

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Ta smaksløkene med på en kulinarisk reise til østen. Nakkekoteletter med stekte grønnsaker og ananas kan serveres til både hverdag og helg.

Fremgangsmåte

Kok ris etter anvisning på pakken.
Rens ananas, og skrell løk og hvitløk. Skrell eplene og fjern kjernen. Kutt ananas, løk, eple, paprika og brokkoli i passelige biter. Finhakk hvitløken.
Stek nakkekotelettene i olje i en stekepanne til de er gyllen-brun og gjennomstekt. Snu dem ofte under stekingen.
Tilbered grønnsakene i en annen stekepanne eller gryte i mellomtiden. Fres ananas, løk, hvitløk, eple, paprika og brokkoli i litt olje. Tilsett sukker og karripulver, og smak til med salt og pepper. Sett på lokk og la grønnsakene småkoke til brokkolien er mør.
Server nakkekotelettene med grønnsakene og ris. Litt hjertesalat og appelsin i biter passer godt til denne retten.