Pasta med kjøttboller og kremet tomatsaus

En herlig kombinasjon med Sverige og Italia i skjønn harmoni, mmm...

20-40 min
Enkel
Pasta med kjøttboller og kremet tomatsaus
Tips!

Gulrot gjør seg bra i denne retten, og er dessuten proppfull av vitamin A som er bra for et godt og sterkt immunforsvar.

Slik gjør du

    1. 1
      Kok pastaen etter anvisning på pakken.
    2. 2
      Skrell gulrøttene og del dem i staver. Bland tomatsaus og kremfløte i en gryte og kok opp. Ha gulrøttene og kjøttbollene i sausen. La det småkoke på middels varme i ca. 10 minutter.
    3. 3
      Ha i aspargesbønner og noen basilikumblader i sausen. Småkok sausen i 2–3 minutter til. Smak til med salt og pepper.
    4. 4
      Bland sausen med pastaen og server. Pynt gjerne med ekstra basilikumblader.