Makaronigrateng med kjøttkaker

Barna vil elske denne makaronigratengen som er inspirert av klassikeren mac 'n cheese. En frisk grønn salat gjør seg godt som tilbehør til retten.

40-60 min
Enkel
Makaronigrateng med kjøttkaker

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm stekeovnen til 180 °C.
    2. 2
      Kok makaroni etter anvisning på pakken.
    3. 3
      Del kjøttkakene i mindre biter og bland dem med revet ost, rømme, majones, ketchup, hakket gressløk, knuste grønnsakbuljongterninger, salt og pepper. Bland til slutt i kokt makaroni.
    4. 4
      Smør en ildfast form med flytende Melange. Fordel blandingen jevnt i formen, og dryss over revet ost og grillkrydder. Dekk formen med aluminimumsfolie og stek den i stekeovnen i 20 minutter.
    5. 5
      Bland sammen ingrediensene til sidesalaten.
    6. 6
      Topp den ferdigstekte makaronigratengen med gressløk, og server den med sidesalaten til.