Gryterett i form

Denne enkle og smakfulle retten med kjøttdeig, tomatbasert gryte, hvit saus og smeltet ost, vil hele familien sette pris på.

20-40 min
Enkel
Gryterett i form

Slik gjør du

    1. 1
      Stek kjøttdeigen i en stekepanne. Ha deretter kjøttdeigen og pulveret til gryteretten i en gryte, og tilsett vann. Kok opp under omrøring og la gryten koke 10 minutter. Rør om av og til.
    2. 2
      Tøm posen til den hvite sausen i en kasserolle. Tilsett melk og kok opp under omrøring, bruk visp. La sausen småkoke i 5 minutter. Rør om av og til.
    3. 3
      Bland gryteretten med halvparten av osten og ha den i en passende ildfast form. Hell over den hvite sausen, og dryss over resten av osten.
    4. 4
      Sett formen i stekeovnen og stek på 200 °C i ca. 10–15 minutter, eller til osten er gyllen.
      Tips!

      Server gjerne med salat og tomater til.