Kjøttboller i kremet sjampinjongsaus

Kjøttboller i kremet sjampinjongsaus

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Kjøttboller av kylling i en deilig kremet saus med sjampinjong – dette er et måltid med gode komponenter som gir en fyldig og rund smak. Server retten med ris.

Fremgangsmåte

Skjær sjampinjongene i skiver. Fres sjampinjong og kjøttbollene i en gryte med rapsolje i 5 minutter.
Hell i kremfløten, og la det småkoke til fløten er redusert til ca. halvparten. Rør om av og til.
Tilsett lettrømme, og smak til med salt og pepper. Varm opp på svak varme til sausen er gjennomvarm.
Damp eller kok lapskausblandingen i ca. 4 minutter.
Kok risen etter anvisning på pakken

Tips:

Server kjøttbollene i kremet sjampinjongsaus med grønnsaker og ris til.