Ratatouille-ish

Litt Frankrike-stemning kan vi alle trenge. Her får du de fleste komponentene til en klassisk ratatouille, men på en freshere og enklere måte.

20-40 min
Enkel
Ratatouille-ish
Tips!

Vi serverte ratatouille med grillspyd av ytrefilet av okse, men ratatouillen er god til både fisk, kylling og alle typer kjøtt. Hvis du ønsker en vegetar rett, tilsett kikerter i ratatouillen.

Slik gjør du

    1. 1
      Knus hvitløken og stek den forsiktig i olje.
    2. 2
      Vask paprika, squash og cherrytomater og skjær dem i like store strimler. Finhakk løken.
    3. 3
      Stek grønnsakene myke i pannen sammen med hvitløken.
    4. 4
      Smak til med salt og pepper.
  1. Grillspyd:

    1. 1
      Hvis du bruker grillspyd av tre, husk å legge de i vann ca. 10-15 minutter før bruk.
    2. 2
      Rens og skrell løk. Del kjøttet i fine biter og tre kjøtt og løk annenhver gang på spydene.
    3. 3
      Krydre med salt og pepper og pensle med litt olje.
    4. 4
      Grill spydene på grill eller i en grillpanne til kjøttet er stekt slik du ønsker.
    5. 5
      Pensle gjerne grillspydene med olivenolje og finhakkede urter før servering.
    6. 6
      Vinneroppskrift i Jokers oppskriftskonkurranse i april.