Ratatouille-ish
Litt Frankrike-stemning kan vi alle trenge. Her får du de fleste komponentene til en klassisk ratatouille, men på en freshere og enklere måte.
20-40 min
Enkel
Tips!
Vi serverte ratatouille med grillspyd av ytrefilet av okse, men ratatouillen er god til både fisk, kylling og alle typer kjøtt. Hvis du ønsker en vegetar rett, tilsett kikerter i ratatouillen.
Slik gjør du
- 1Knus hvitløken og stek den forsiktig i olje.
- 2Vask paprika, squash og cherrytomater og skjær dem i like store strimler. Finhakk løken.
- 3Stek grønnsakene myke i pannen sammen med hvitløken.
- 4Smak til med salt og pepper.
- 1
Grillspyd:
- 1Hvis du bruker grillspyd av tre, husk å legge de i vann ca. 10-15 minutter før bruk.
- 2Rens og skrell løk. Del kjøttet i fine biter og tre kjøtt og løk annenhver gang på spydene.
- 3Krydre med salt og pepper og pensle med litt olje.
- 4Grill spydene på grill eller i en grillpanne til kjøttet er stekt slik du ønsker.
- 5Pensle gjerne grillspydene med olivenolje og finhakkede urter før servering.
- 6Vinneroppskrift i Jokers oppskriftskonkurranse i april.
- 1