Pita med kjøttboller og tomatsalat

Nyt en lett start på året med denne forfriskende retten som består av myke pitabrød toppet med kjøttboller, tomatsalat og mozzarellakrem.

20 min
Enkel
Pita med kjøttboller og tomatsalat

Slik gjør du

    1. 1
      Stek kjøttbollene etter anvisning på pakken.
    2. 2
      Kjør mozzarella og rømme til en glatt krem i en hurtigmikser eller med en stavmikser. Smak til med salt og pepper. Tilsett eventuelt mer rømme hvis du ønsker en mer flytende krem.
    3. 3
      Bland olivenolje med presset hvitløk. Pensle pitabrødene med oljen, og stek dem i ovnen til brødene er gylne.
    4. 4
      Kutt tomatene i biter og bland dem med revet basilikum. Smak til med salt og balsamico.
    5. 5
      Topp pitabrødene med ruccola, kjøttboller, tomatsalat, mozzarellakrem og nykvernet pepper.