Marinerte grillskiver

Grillskiver er enkel grillmat å gjøre i stand, og du kan bruke både grillskiver av kalkun, svin eller lam. Her har vi også gjort i stand enkel tilbehør.

20-40 min
Enkel
Marinerte grillskiver
Tips!

Dersom du bruker grillspyd av tre, kan det være lurt å legge dem i vann i 15 minutter før bruk så de ikke begynner å brenne.

Slik gjør du

    1. 1
      Ta kjøttet ut av kjøleskapet minst 30 minutter før steking, da rekker det å bli romtemperert slik at det blir jevnere stekt.
    2. 2
      Skivene grilles i ca. 5–7 minutter på hver side. Ikke snu skivene før de har fått stekeskorpe, da beholder du den deilige kjøttsaften inne i kjøttet. Grillskivene kan også stekes i panne.
    3. 3
      Del hvitløken på tvers av båtene og vend i olje. Krydre med salt og pepper og legg med snittflaten på grillen. Grill den i ca. 15 minutter til hvitløksbåtene er blitt møre og trykkes lett ut.
    4. 4
      Legg hele cherrytomater og asparges på grillen sammen med kjøttet, snu grønnsakene ofte.
    5. 5
      Tre de kokte potetene på spyd og grill til potetene er gylne.
    6. 6
      Server grillskivene med tilbehøret, gjerne med aioli og focaccia til.