Karbonader med brun saus, fløtepoteter og tyttebær
Karbonader smaker ekstra godt til middag når det er litt kjølig ute! Her har vi servert dem med fløtegratinerte poteter, rørte tyttebær og hjemmelaget brun saus.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Tilbered potetene som beskrevet på pakken.
- 2Smelt smøret til sausen i en liten tykkbunnet kasserolle. Visp inn melet og brun jevningen over middels høy varme under stadig omrøring til jevningen er gyllenbrun.
- 3Spe med varm kraft, litt etter litt, mens du hele tiden visper for å unngå klumper. Kok opp og la sausen småkoke i ca. 15 minutter. Smak til med sennep, salt og pepper.
- 4Varm karbonadene i en stekepanne med litt smør eller olje.
- 5Server karbonadene med fløtepoteter, brun saus, tyttebær og sennep. Dryss over litt friske urter rett før servering.
- 1