Karbonader i pitabrød med grillet paprika og aioli

Prøv karbonadene i en lun pita med grillet paprika! Topp med aioli før servering.

40-60 min
Middels
Karbonader i pitabrød med grillet paprika og aioli

Slik gjør du

    1. 1
      Grill paprikaene på høy varme på hver side i noen minutter til skinnet får sorte flekker. Dette kan gjøres under grill i ovnen eller i en grillpanne. Legg paprikaene i en liten bolle og dekk til med plastfolie. La de bli noe avkjølt. Rens paprikaene for skinn, stilk og kjerner.
    2. 2
      Bland maisen med aiolien. Varm karbonadene i litt olje eller smør i en ­stekepanne til de er gjennomvarme.
    3. 3
      Skjær agurken i lange tynne bånd med en aspargesskreller eller ostehøvel.
    4. 4
      Varm pitabrødene og fyll dem med salat, grillet paprika i biter, varme karbonader, mais-aioli, agurk og syltet rødløk.